Начало
Информация за Ягодинската пещера
Пешеходни маршрути
Екстремни преходи
Нощувки
Галерия
Допълнителна информация


  Места за нощувка:

  Хижа "Тешел":

  Хижа "Тешел" е туристическа база за социален туризъм с капацитет от 70 легла. Има 5 апартамента, които са с по 4 стаи (стая с 1 легло, стая с 2 легла и 2 стаи с по 3 легла). Останалите стаи са самостоятелни - три стаи с по 5 легла и една стая с 8 легла. Има постоянно течаща топла вода, санитарни възли. Хижата разполага с ресторант, кафе бар, механа и паркинг за автобуси и леки коли, както и обширен двор.

  Местонахождение - хижата се намира на 11 км от Девин между Ягодинска пещера и Дяволско гърло.

  Къща за гости "Снежана":

  Къща за гости "Снежана" се намира в село Ягодина на 200 метра източно от центъра на селото. Тя предлага 1 стая с 2 легла, 1 стая с 4 легла, 3 стаи със спалня и легло, широки балкони с прекрасни изгледи от тях, трапезария и кухня към нея. Всяка стая има телевизор с кабелна телевизия, а в трапезарията има Булсатком.

  Къщата разполага с три санитарни възела и покрита лятна беседка с барбекю.

  За по-атрактивно изкарване на почивката Ви домакините организират фолклорни вечери, посещения на Ягодинската пещера и Дяволското гърло, разходки в планината, бране на билки и гъби, конна езда. По заявка на гостите домакинята може да Ви очарова с вкусни родопски специалитети и ястия от българската национална кухня, приготвени от продукти домашно производство.

  По желание на туристите се организират разходки с превоз до Широка лъка, Пампорово, Чепеларе, Асеновградската крепост, Смолян, язовир Доспат, Бачковския манастир, Чудните мостове.

  За повече информация и контакти:
    0887 438 649, 0885 024 050; тел.: 030419 372


Kъща за гости "Снежана" Kъща за гости "Снежана" Kъща за гости "Снежана"
Kъща за гости "Снежана" Kъща за гости "Снежана" Kъща за гости "Снежана"

  Семеен хотел-ресторант "Попини лъки":

  Хотелът се намира в сърцето на Родопите на 250 км от София, 100 км от Пловдив, 60 км от Пампорово и на 20 км от Девин.

  Сгушен сред внушителната природа на прочутото "Буйновско ждрело" и в непосредствена близост до перлата на пещерите в България "Ягодинска пещера".

  За повече информация за хотела, посетете www.elsego-yagodina.com.

Семеен хотел-ресторант "Попини лъки" Семеен хотел-ресторант "Попини лъки" Семеен хотел-ресторант "Попини лъки"


  RSS 2.0 eмисия от www.yagodinska-peshtera.com, Ягодинска пещера RSS 2.0 [?]Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS Feed
 
Владимир Комаров, Hamaelleon ™, www.vlkomarov.info